Samarbeidspartnere
Xledger

Xledger har lang erfaring med webbasert forretnings-system, og tilbyr moderne løsninger for bedrifter opp til 1000 ansatte. Med over 4 000 kunder og mer enn 10 000 brukere har de bevist at Xledger passer for både små og store virksomheter. Systemet fungerer på de plattformer hvor folk er. Xledger passer for mange bransjer.

Bring Mail Nordic

Som smarbeidspartner med Bring Mail Nordic, er vi MVA representant for Bring Mail sine kunder. Dette er da E-handel rettet mot det norske markedet. Bring er en av de største post- og logistikkaktørene i Norden og håndterer både nasjonale, nordiske og internasjonale oppgaver.

Matrix Insurance

Matrix Insurance AS har som målsetning å tilby svært konkurransedyktige premier. De har fokus på høy grad av service, kort responstid, korrekte forsikringsdokumenter. Men ikke minst – de bygger tillit med meglere og agenter. Deres visjon er å være blant de beste i Norge innen utvalgte forsikringsprodukter, og de tilbyr markedstilpassede personforsikringsprodukter og utvikle forsikringsprodukter som forsikringsmeglere og agenter ønsker.

Tripletex

Tripletex er et økonomisystem som kan skreddersys til de fleste bedrifter og tilpasses flere ulike bransjer. Tripletex vil skape et papirløst kontor der brukere kan jobbe hvor de vil og når de vil.